Doğal Kabak Lifli Cilt Beyazlatıcı Özlü Sabun 120 Gr.

Doğal Kabak Lifli Cilt Beyazlatıcı Özlü Sabun 120 gr., Sabun Fabrikam‘ın özel formülü ile üretilen etkili bir katı sabundur. İçeriğindeki doğal kabak lifleri, cildi nazikçe temizlerken cilt beyazlatıcı özleri, cilde doğal bir parlaklık kazandırır. Her kullanımda cildinizin tazelenmiş hissini yaşayın

Biz Sizi Arayalım

Hizmetlerimiz ve merak ettiğiniz tüm sorularınız için!

20 kişi şu anda ürünü inceliyor!
Ödeme Yöntemleri:

Açıklama

Doğal Kabak Lifli Cilt Beyazlatıcı Özlü Sabun 120 Gr.

Sabun Fabrikam‘ın kalite standartlarına uygun olarak üretilen Doğal Kabak Lifli Cilt Beyazlatıcı Özlü Sabun 120 gr., cildiniz için özenle seçilmiş doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bir güzellik ürünüdür. Bu özel sabun, içeriğindeki doğal kabak lifleri ile cildi nazikçe temizler ve ölü hücreleri arındırır. Aynı zamanda içerdiği cilt beyazlatıcı özleri, cilde doğal bir parlaklık kazandırır.

Cilt beyazlatıcı özellikleri sayesinde, bu sabun özellikle lekelerin görünümünü azaltmak ve cildin tonunu dengelemek isteyenler için idealdir. Cildi nazikçe temizlerken, doğal içeriklerle besleyerek cildin doğal güzelliğini destekler. 120 gramlık pratik boyutu, kullanımı kolay ve taşıması rahat bir üründür.

Doğal Kabak Lifli Cilt Beyazlatıcı Özlü Sabun, doğallık, cilt tonunu dengeleme ve tazelik hissi ile öne çıkar. Günün stresinden arınmak, cildinizi tazelemek ve doğal güzellikle buluşmak istiyorsanız, bu sabun günlük bakım ritüelinize mükemmel bir ektir. Sabun Fabrikam güvencesiyle üretilen bu katı sabun, cildinizi özel bir dokunuşla şımartmak için tasarlanmıştır.

Sizin İçin Üretelim

  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Detay 1
  • Detay
  • Detay 2
  • Detay